Tutup Iklan X

Lirik Lagu Nitip Kangen – Happy Asmara dan Delva Irawan

Foto : Nitip Kangen – Happy Asmara dan Delva Irawan/Tangkap Layar/Chanel Youtube
MUARA BINTANG

Happy Asmara dan Delva Irawan menyanyikan lagu ‘Nitip Kangen’.Keduanya diiringi oleh orkes Bintang Fortuna saat menyanyikan lagu ini secara live.Official music video dari live duet tersebut dirilis di YouTube pada 20 Februari 2023

Ingin tau lirik laguNitip Kangen berikut detailnya :

Wis pirang-pirang bengi
Ora biso turu
Mergo tansah kelingan
Marang sliramu

Ning netra katon nyata
Esem gemuyumu
Ati tansah tratapan
Nalika nyanding sliramu

Arum wangine kembang
Nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding raga iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadyan mung sedhelo
Ngobati rasa kangenku

Mung tak angen rasa sakjeroning dada
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne rasa kangenku
Nang kerlip lintang

Arum wangine kembang
Nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding raga iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadyan mung sedhelo
Ngobati rasa kangenku

Mung tak angen rasa sakjeroning dada
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne rasa kangenku
Nang kerlip lintang

Simak selengkapnya di halaman selanjutnya...

Berita Terkait

Tidak ada berita terkait yang ditemukan ...