Tutup Iklan X

Lirik Lagu Wong Sepele – Dike Sabrina

Foto : Wong Sepele – Dike Sabrina/Tangkap Layar/Chanel Youtube
MUARA BINTANG

Dike Sabrina menyanyikan lagu ‘Wong Sepele’ dalam live music bersama Bintang Fortuna.Versi original lagu ini dipopulerkan oleh Ndarboy Genk.

Ingin tau lirik Wong Sepele berikut detailnya :

 

Duh abote kahanane uripku
Kudu nandhang loro dipandang sesisih moto
Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele, kudu kuat atine

Kadang pengen ngeluh naliko kentekan eluh
Kodrate manungso kuwi pancen bedo-bedo
Dhedhel duel ati nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasake
Urip dewe tresno ra ono seng nggape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati ra iso tak bendung

Kadang pengen ngeluh naliko kentekan eluh
Kodrate manungso kuwi pancen bedo-bedo
Dhedhel duel ati nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasake
Urip dewe tresno ra ono sing nggape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Simak selengkapnya di halaman selanjutnya...

Berita Terkait

Tidak ada berita terkait yang ditemukan ...